Τα έξοδα αποστολής για δέματα έως 2 κιλά είναι 2.50€ για όλη την Ελλάδα εφόσον η πληρωμή πραγματοποιηθεί με τραπεζική κατάθεση ή μέσω paypal.
Εάν θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή το ποσό αυτό αυξάνεται κατά 1.30€. Δηλαδή σύνολο 3.80€

Για παραγγελίες άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι δωρεάν.

Οι αποστολές των παραγγελιών διεκπεραιώνονται από εταιρεία μεταφορών. Το κόστος τους δεν αποτελεί μέρος της τιμής των προϊόντων, ούτε χρέωση του καταστήματός μας, αλλά την ξεχωριστή χρέωση της μεταφορικής εταιρείας για την υπηρεσία της αποστολής από το κατάστημά μας στον χώρο σας.

Η σελίδα καμία ευθύνη δε φέρει για τον αυξημένο χρόνο παράδοσης λόγω εξωγενών συνθηκών και παραγόντων , αδυναμίας των εκάστοτε συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών, φθορών και ζημιών που μπορεί να προκληθούν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ελέγξει την κατάσταση των εμπορευμάτων κατά την παραλαβή από την εταιρεία courier. Σε περίπτωση που αυτά έχουν την οποιαδήποτε φθορά οφείλετε να επικοινωνήσετε αμέσως με το κατάστημά μας στο 211.40 17 681 και αναφέρετε το περιστατικό.
Προσπαθούμε και κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να εξασφαλίσουμε ότι θα έχετε την παραγγελία σας το συντομότερο και σε άρτια κατάσταση.