Αποστολές

Αποστολές

Λόγω της πρωτοφανούς κατάστασης αλλά και του μεγάλου όγκου παραγγελιών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ενδέχεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στους χρόνους παράδοσης των νέων παραγγελιών.
Σχεδόν όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από το κατάστημά μας την ίδια ημέρα.
Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορείτε να ζητήσετε να παραλάβετε οι ίδιοι από το τοπικό κατάστημα της courier, εφόσον αυτό είναι δυνατόν.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Τα μεταφορικά έξοδα έχουν ως εξής:

  • 1.50€ – εφόσον η πληρωμή γίνει με τραπεζική κατάθεση ή PayPal.
  • 4.50€ – Με αντικαταβολή.
  • Δωρεάν – για παραγγελίες άνω των 50€
  • Για Κύπρο 10.00€ – εφόσον η πληρωμή γίνει με τραπεζική κατάθεση ή PayPal.
  • Για Κύπρο 12.00€ – Με αντικαταβολή.

Οι αποστολές των παραγγελιών διεκπεραιώνονται από εταιρεία μεταφορών. Το κόστος τους δεν αποτελεί μέρος της τιμής των προϊόντων, ούτε χρέωση του καταστήματός μας, αλλά την ξεχωριστή χρέωση της μεταφορικής εταιρείας για την υπηρεσία της αποστολής από το κατάστημά μας στον χώρο σας.

Η σελίδα καμία ευθύνη δε φέρει για τον αυξημένο χρόνο παράδοσης λόγω εξωγενών συνθηκών και παραγόντων, αδυναμίας των εκάστοτε συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών, φθορών και ζημιών που μπορεί να προκληθούν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ελέγξει την κατάσταση των εμπορευμάτων αμέσως μετά την παραλαβή από την εταιρεία courier. Σε περίπτωση που αυτά έχουν την οποιαδήποτε φθορά οφείλετε να επικοινωνήσετε αμέσως με το κατάστημά μας στο 211.40 17 681 και αναφέρετε το περιστατικό.

Προσπαθούμε και κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να εξασφαλίσουμε ότι θα έχετε την παραγγελία σας το συντομότερο και σε άρτια κατάσταση.

παιδικά ρούχα online

Παιδικά Ρούχα Google Maps
Παιδικά Ρούχα Facebook
Παιδικά Ρούχα Youtube
Παιδικά Ρούχα Instagram
Παιδικά Ρούχα Pinterest
Παιδικά Ρούχα Google Maps
Παιδικά Ρούχα Facebook
Παιδικά Ρούχα Youtube
Παιδικά Ρούχα Instagram
Παιδικά Ρούχα Pinterest
Παιδικά Ρούχα Pinterest